Lajmet

Je një ish pjesëmarrës dhe dëshiron të angazhohesh sërish në kampet rajonale të restaurimit? Dëshiron të ndash njohuritë dhe përvojën tënde me një grup të ri pjesëmarrësish? CHwB-Shqipëri është...
Organizata Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Albania), Instituti i Monumenteve të Kulturës, Drejtoritë Rajonale të Kulturës Kombëtare në Gjirokastër, Berat dhe Korçë, Drejtoritë Rajonale të Formimit Profesional Publik në...
Kampet Rajonale të Restaurimit mbushin 10 vjeç! Duke nisur nga shtatori 2007 në Gjirokastër, KRR kanë përshkuar një rrugëtim të gjatë e të suksesshëm. Tani është momenti për të...
Një bashkëpunim i suksesshëm me mësues, edukatorë e prindër Gjatë vitit 2016 CHwB Albania ndërmorri gjithsej 13 atelie në qytete dhe fshatra të ndryshme të Shqipërisë si Gjirokastra, Berati,...
Në Tiranë më 12 Dhjetor, Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Shqipëri), Instituti i Monumenteve të Kulturës; Drejtoritë Rajonale të Kulturës Kombëtare në Gjirokastër, Berat dhe Korçë; Drejtoritë...
  Të martën, Trashëgimia Kulturore pa Kufij, Shqipëri (CHwB Shqipëri) në bashkëpunim me Fondin Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit (AADF) dhe Zonën e Zhvillimit të Turizmit (TID Kruja) çelën një ekspozitë...