Lajmet

Je një ish pjesëmarrës dhe dëshiron të angazhohesh sërish në kampet rajonale të restaurimit? Dëshiron të ndash njohuritë dhe përvojën tënde me një grup të ri pjesëmarrësish? CHwB-Shqipëri është...
Në Akademinë e Arteve në Tiranë u mbajt ceremonia e certifikimit për programin “Aftësi për punësimin e së nesërmes”. 80 mjeshtra dhe ndihmësmjeshtra u certifikuan pas përfundimit me sukses...
Gjatë vitit 2017 CHwB Albania me mbështetjen e Qeverisë Suedeze zbatoi një seri ndërhyrjesh emergjente në ish Burgun e Spaçit. Këto ndërhyrje ishin një domosdoshmëri pas më shumë se...
Objekti i tenderit: Restaurim i dyqanit “Loli-Qirinxhi” në Pazarin e Vjetër Korçë. Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri  (CHwB – Albania) fton kompani që janë të liçencuara në zbatimin e...
Arkitektura tradicionale e banesave në qendrat e trashëgimisë botërore UNESCO të Gjirokastrës e Beratit përmban një mjet të veçantë për të luftuar një rrezik që i kanoset këtyre dy...
Objekti i tenderit: Ndërhyrje Emergjente Për Stabilizimin e Godinave Të Burgut Të Spaçit Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri  (CHwB – Albania) fton kompani që janë të liçencuara në...