Lajmet

Objekti i tenderit:  Ndërhyrje emergjente përforcuese në Kullën e Sahatit, Krujë (Monument i kategorisë së parë) dhe Ndërhyrje Konservuese dhe Përforcuese në Kalanë e Prezës, Tiranë (Monument i kategorisë së...
Thirrje Për Ilustrues/E Grafike CHwb Albania po kërkon ilustrues/e grafike në kuadër të zhvillimit të modelit më të ri të koleksionit për fëmijë “E Ka Kush E Ka”. Serisë...
Tematika e Kampit: Konservim i Objekteve Muzeale dhe Interpretim Pas një ndërprerjeje njëvjeçare për shkak të kontekstit global të pasigurisë, tani është zyrtare … Kampi Rajonal i Restaurimit po...
Tematika e Kampit: Konservim i Objekteve Muzeale dhe Interpretim Pas një ndërprerjeje njëvjeçare për shkak të kontekstit global të pasigurisë, tani është zyrtare … Kampi Rajonal i Restaurimit po...
Thirrje për vullnetar gjatë Kampit të Restaurimit Kampit të 48 -të Restaurues Rajonal i nevojitet  vullnetar . A jeni ish pjesëmarrës i Kampi Restaurimi? A jeni entuziastë me idenë...
Shpallja e Kampit Rajonal të Restaurimit për 2022. Tema e Kampit: Konservimi dhe interpretimi i ndërtesave. Të gjithë e keni pritur, ja ku është! Kampi i 49-të Rajonal i...