Lajmet

Këtë vit, CHwB do të ndërmarrë një seri të re prej 5 Kampesh Rajonale Restaurimi nëpër Ballkanin Perëndimor. Kampet nga i 16-i te i 20-i do ti angazhojnë pjesëmarrësit...
Trashëgimia pa Kufij (HWB), në bashkëpunim me Trashëgiminë Kulturore pa Kufij (CHwB) do të ofrojnë një kurs trajnimi për konservimin e tekstileve në Gjirokastër, Shqipëri, nga 7-16 Prill 2014,...
Trashëgimia Kulturore pa Kufij ju fton të merrni pjesë në seminarin rajonal  “Historitë e së Shkuarës, Kujtimet e së Ardhmes” që do të mbahet në datat 28 – 30 Tetor, 2013...
​Pas çmimit prestigjioz Europa Nostra, të dhënë nga Bashkimi Europian në vitin 2014, Trashëgimia Kulturore pa Kufij pati nderin të vlerësohej me dy çmime të tjera të rëndësishme gjatë...
Shpallet Trajnimi i Vullnetarëve: Ndihma e Parë për Trashëgiminë Kulturore të Ballkanit Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB – Albania) dhe Qëndra e Zhvillimit Urban (UDC) janë krenare...
“Cultural Herstory” bën bashkë përpjekjet e Focus Points Family Resource Center, Comal Heritage Food Incubator dhe CHwB Albania e është pjesë e programit Communities Connecting Heritage nga World Learning, financuar...