Lajmet

Shpallja e Kampit Rajonal të Restaurimit për 2022 Tema e Kampit: Konservimi dhe interpretimi i ndërtesave. Të gjithë e keni pritur, ja ku është! Kampi i 49-të Rajonal i...
Thirrje për vullnetar gjatë Kampit të Restaurimit Kampit të 48 -të Restaurues Rajonal i nevojitet  vullnetar . A jeni ish pjesëmarrës Kampi Restaurimi? A jeni entuziastë me idenë për...
Tematika e Kampit: Konservim i Objekteve Muzeale dhe Interpretim Pas një ndërprerjeje njëvjeçare për shkak të kontekstit global të pasigurisë, tani është zyrtare … Kampi Rajonal i Restaurimit po...
Fillimi i programit Heritage & Co’ – Thirrje për Aplikantin Vullnetar Me kënaqësi ju njoftojmë fillimin e programit të ri vullnetar për të gjithë entuziastët e trashëgimisë kulturore që dëshirojnë...
Thirrje Për Ilustrues/E Grafike CHwb Albania po kërkon ilustrues/e grafike në kuadër të zhvillimit të modelit më të ri të koleksionit për fëmijë “E Ka Kush E Ka”. Serisë...
Objekti i tenderit: “ Ndërhyrje Konservuese dhe Përforcuese në Kullën ¨C¨, të Kalasë së Durrësit, Durrës” (Monument i kategorisë së parë) – I dëmtuar nga tërmeti i nëntorit 2019....