Lajmet

  Atelie e Trashëgimisë për fëmijët e shkollës Lidhja e Prizrenit, Paskuqan Atelieja e rradhës për trashëgiminë kulturore mirëpriti 25 nxënës të klasës së pestë, të shkollës 9-vjecare Lidhja...
  Atelie e Trashëgimisë në Qendrën Komunitare Shkozë, Tiranë Atelietë e Trashëgimisë e çuan kësaj rradhe CHwB-në në Shkozë, në një nga zonat më me potencial për bashkjetesën midis...
Trashëgmia Kulturore pa Kufij fitues i Çmimit për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi “Europa Nostra” për vitin 2014 Fituesit e Çmimit të Bashkimit Evropian 2014 për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi...
Kampi i 16-të Rajonal i Restaurimit ka filluar në qytetin e Gjirokastrës më 26 prill 2014 Gjatë dy javëve të kampit në Gjirokastër 30 studentë dhe profesionistë nga gjithë...
Proçes Konsultimi “Ligji për trashëgiminë kulturore në Shqipëri” Ministria e Kulturës tregoi vullnetin për të bashkëpunuar me përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile dhe sektorit privat për përmirësimin e...
THIRRJE PËR KONSPEKT “Një qasje shkencore për të kuptuar mbledhjen dhe përdorimin e materialeve historike” Të gjithë profesionistët e interesuar, studiuesit, kërkuesit, janë të lutur të paraqesin përmbledhjet/konspektet  e...