Lajmet

Dialogjet për Spaçin – Një hapësirë e përbashkët dialogu mbi të ardhmen e ish-burgut famëkeq Në 12-14 Qershor u zhvillua në Mirditë takimi i parë në kuadrin e projektit...
Ceremonia e Inagurimit të Projektit “Nga Bariu tek Artizani – Ringjallja e Përpunimit të Leshit në Shqipëri” Ceremonia e Inagurimit të Projektit “Nga Bariu tek Artizani – Ringjallja e...
  Atelie e Trashëgimisë për fëmijët e shkollës Lidhja e Prizrenit, Paskuqan Atelieja e rradhës për trashëgiminë kulturore mirëpriti 25 nxënës të klasës së pestë, të shkollës 9-vjecare Lidhja...
  Atelie e Trashëgimisë në Qendrën Komunitare Shkozë, Tiranë Atelietë e Trashëgimisë e çuan kësaj rradhe CHwB-në në Shkozë, në një nga zonat më me potencial për bashkjetesën midis...
Trashëgmia Kulturore pa Kufij fitues i Çmimit për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi “Europa Nostra” për vitin 2014 Fituesit e Çmimit të Bashkimit Evropian 2014 për Trashëgiminë Kulturore / Çmimi...
Kampi i 16-të Rajonal i Restaurimit ka filluar në qytetin e Gjirokastrës më 26 prill 2014 Gjatë dy javëve të kampit në Gjirokastër 30 studentë dhe profesionistë nga gjithë...