Lajmet

“Brenda 10 viteve të fundit, në shumicën e vendeve në Evropë, ka pasur një ndërrim paradigme, qasjeje dhe praktikash të mbrojtjes së trashëgimisë kulturore, me qëllim një përdorim më...
Kampi i 18-të Rajonal i Restaurimit të CHwB-së po zhvillohet nga 12 deri më 26 Korrik në qytetin e bukur të Jajce, pranë liqeneve Pliva, Bosnjë dhe Hercegovinë.Rreth dyzetë...
Ka mbetur pak më shumë se një javë për të aplikuar për një nga dy Kampet emocionuese Rajonale të Restaurimit (KRR) që do të ndodhin në 13-27 shtator. Kampi...
  Një program i ri i mbështetur nga  Task Forca e Këshillit Rajonal të Bashkëpunimit  në kulturë dhe shoqëri, do të mbështes përgatitjen e planeve të menaxhimit për vendet,...
  Projekti “Gjirokastra: Aty ku fillon Ndryshimi” financuar nga Fondi i Princit Klaus do të zbatohet nga CHwB në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Kulturës Kombëtare, Gjirokastër. Projekti do...
Në edicionin e 17-ë të Kampit në Rogljevo, Serbi marrin pjesë të rinj dhe profesionistë nga Bosnje & Herzegovina, Greqia, Serbia, Shqipëria, Mbretëria e Bashkuar, etj. Edhe këtë herë,...