Lajmet

Trashëgimia Kulturore pa Kufij (Cultural Heritage without Borders) ka nisur implementimin e projektit “Gjirokastra, aty ku fillon ndryshimi – Banesat Monumentale të Gjirokastrës”. Iniciativa po financohet nga Fondi Prince...
“Trego Historinë e Gjirokastrës” është një konkurs posteri midis nxënësve të shkollave të mesme, të cilët janë të interesuar në fuqinë e tregimit dhe arteve. Tridhjetë gjimnazist do të...
Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) zhvilloi të Hënën datë 29 Shtator, në ambjentet e Ministrisë Kulturës, ceremoninë e marrjes së Çmimit të Bashkimit Evropian për Trashëgiminë Kulturore / Europa...
Të gjithë jeni të ftuar në ceremoninë për dhënien e Çmimit të Bashkimit Evropian për Trashëgiminë Kulturore / Çmimit Europa Nostra 2014! Mund të gjeni programin e ceremonisë këtu: Programi...
Kampi i 19-të Rajonal i Restaurimit në Gjirokastër, Shqipëri, po i shtyn pjesmarrësit të mendojnë në drejtime të reja e të shqyrtojnë restaurimin si drejtimin e mundshëm të punës...
Në këtë kamp të organizuar në bashkëpunim me Muzeun e Qytetit të Mitrovicës dhe Heritage Without Borders, marrin pjesë studentë dhe profesionistë të rinj nga Kosova, Shqipëria, Bullgaria, Greqia,...