Lajmet

Jeni një profesionist në fushën e muzeve apo një student diplomant me passion për ruajtjen e tekstileve historike? Doni të mësoni më shumë rreth konservimit dhe interpretimit të koleksioneve...
Ke qenë pjesëmarrës në një nga Kampet Rajonale të Restaurimit dhe synon të përfshihesh sërish në to? Dëshiron të ndash përvojat dhe njohuritë e tua me një grup të ri...
  Ka një ndryshim të dukshëm midis asaj që Gjirokastra është e asaj që mund të jetë. Potenciali i lartë i këtij qyteti po zhduket me shpejtësi si pasojë...
Këtë vit, Kampet Rajonale te Restaurimit, të vlerësuara me çmime, kthehen me një seri prej katër kampesh të organizuara në Ballkanin Perëndimor. Kampi I 21-të deri te I 24-ti...
Trego Historinë e Gjirokastrës po vjen në Berat, në datën 5 Shkurt ora 18:00 tek Galeria e Arteve. Kjo është një mundësi për shkëmbim kulturor midis dy qyteteve të...
Më datë 2 Shkurt filloi faza e shqyrtimit publik të plan-veprimit të përpiluar nga pjesëmarrësit në krye të tre punëtorive të Dialogjeve për Spaçin. Shqyrtimi publik, i cili do...