Lajmet

Trashëgimia Kulturore ka tashmë “ushtarët” e saj të vegjël. Pas suksesit të “Atelieve të Trashëgimisë” të zhvilluara në të gjithë vendin, nga Jugu në Veri, këtë radhë fëmijët pjesëmarrës...
Katër atelie të trashëgimisë kulturore u mbajtën në 2 vende të mrekullueshme të veriut të Shqipërisë, në Valbonë dhe Lëpushë. Gjatë programit veror të organizuar prej B3P (Balkan Peace Park Project)...
Më 15 korrik qyteti i Gjirokastrës kremtoi 10 vjetorin e përfshirjes në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Për të festuar këtë ngjarje, bashkia e Gjirokastrës organizoi një seri...
Është mbyllur me sukses trajnimi i konservimit të tekstileve, i organizuar në Gjirokastër nga CHwB Albania dhe Heritage Without Borders (HWB). Kursi, i cili ishte i hapur për profesionistë...
Përditësim: Afati i aplikimit për kampin e Prizrenit është deri në 31 korrik 2015. Ju lutemi, na dërgoni të gjitha materialet e aplikimit tuaj deri në atë datë. Në datat...
Ne zakonisht lëmë punën tonë që të flasi për ne. Megjithatë, në rastin e hamamit, duket se janë hapur debate interesante. Ne e kuptojmë habinë, dhe ndonjëherë zemërimin tuaj,...