Lajmet

Me rastin e 18 prillit, “Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve” (tradicionalisht kjo ditë njihet si Dita Botërore e Trashëgimisë), Trashëgimia Kulturore pa Kufij Shqipëri mori pjesë në aktivitetin...
Me kënaqësi ju njoftojmë që tre projekte të ndryshme nga zyrat tona të Ballkanit Perëndimor janë pjesë e librit të botuar rishtazi: “Trashëgimia Vlen – Reflektime mbi Teoritë dhe Praktikat...
Ke qenë pjesëmarrës në një nga Kampet Rajonale të Restaurimit dhe synon të përfshihesh sërish në to? Dëshiron të ndash përvojat dhe njohuritë e tua me një grup të ri...
Rinisim në 2016 –n Kampet Rajonale të Restaurimit, aktivitetete të vlerësuara me çmime. Seria prej 7 Kampesh në vende të ndryshme të Ballkanit, ju ofron mundësinë që të afroheni...
Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Shqipëri) gumëzhinte nga zërat e fëmijëve. Atmosferës së gëzuar në vigjilje të fastave të fundvitit, iu shtua hareja e organizimit të një...
Shpallje për Trajnimin e Vullnetarëve: Ndihma e Parë për Kulturën në Ballkan Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri dhe Qendra për Zhvillimin Urban në Beograd janë krenarë të shpallin trajnimin e...