Publikime

Mos U Nxeh Gjirokastra
› Shkarkoni (pdf, 7.27 MB)
Doracak nga Dialogët për Spacin
› Shkarkoni (pdf, 2.41 MB)
“Artizanët e Krujës”
“Artizanët e Krujës” është një projekt i zbatuar nga Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Albania) dhe i financuar nga Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (AADF) që synon rijetëzimin e sektorit të artizanatit në Pazarin e Krujës. › Shkarkoni (pdf, 4.72 MB)
Fustanella – Libërtha për Fëmijë
Ky është artikulli i shtatë i koleksionit për fëmijë "E Ka Kush E Ka", i cili flet për Fustanellën. [Ky PDF përmban vetëm disa faqe mostër.] › Shkarkoni (pdf, 5.51 MB)