Publikime

GJIROKASTRA – Një udhëtim nëpër kulturë
Përjetoni Gjirokastrën, sitin UNESCO, duke ndjekur gjurmët e atyre që e bënë këtë qytet të paharrueshëm!

Shijoni një udhëtim nëpër kulturë, në 5 itinerare që do ju prezantojnë me njerëzit, historinë, monumentet e qytetit e shumë më shumë.
› Shkarkoni (pdf, 8.20 MB)
Trashëgimia jomateriale
Gjirokastra ka qënë dhe mbetet një burim frymëzimi për udhëtarë, artistë e turistë të shumtë.

Këto broshura edukuese informojnë mbi këtë shkrirje historishë, artizanësh e trashegimie kulturore që e bëjnë Gjirokastrën kaq të mrekullueshme. › Shkarkoni (pdf, 629.70 KB)
Artizanët & Pazari
Gjirokastra ka qënë dhe mbetet një burim frymëzimi për udhëtarë, artistë e turistë të shumtë.

Këto broshura edukuese informojnë mbi këtë artizanet e pazarit dhe për pasionin e tyre për zejet tradicionale. › Shkarkoni (pdf, 550.84 KB)
Krijimi i një vendi për dialog: Rezultate nga fokus-grupet në ish burgun e Spaçit
Synimi i përgjithshëm i fokus grupeve dhe i analizës është dhënia e përgjigjes ndaj pyetjes: Si e përjetojnë njerëzit Spaçin në formën që është sot? Si duan ta shohin atë në të ardhmen? › Shkarkoni (pdf, 281.92 KB)