Urat për të ardhmen (ENG)

Urat për të ardhmen (ENG)
Trashëgimia Kulturore pa Kufij kremton 20 vjetorin e zhvillimit dhe zgjerimit të saj. Kjo broshurë përmbledh aktivitetet dhe arritjet e organizatës sonë gjatë këtyre dy dekadave të para (1995-2015). › Shkarkoni (pdf, 3.06 MB)
Publikimet e fundit