Seminaret Rajonale të Trashëgimisë 2012 – 2014

Seminaret Rajonale të Trashëgimisë 2012 – 2014
Ky publikim përfshin konspekte nga Seminaret Rajonale të Trashëgimisë 2012-2014 të mbajtur në Gjirokastër (Menaxhimi i trashëgimisë kulturore), Prizren (Histori të së shkuarës dhe kujtime të së ardhmes) dhe Jajce (Trashëgimia kulturore dhe aktivizmi) › Shkarkoni (pdf, 7.44 MB)
Publikimet e fundit