Babameto II Restaurimi: Para dhe Pas

Babameto II Restaurimi: Para dhe Pas
Ky libërth i shkurtër përmban fotografi të marra para dhe pas restaurimit të shtëpisë së Babametove, një monument i kategorisë së dytë në Gjirokastër, i cili u restaurua nga CHwB në 2012-2013 dhe është shndërruar në dyqan dhe punëtori për artizanët. › Shkarkoni (pdf, 6.46 MB)
Publikimet e fundit