Babameto I Restaurimi: Para dhe Pas

Babameto I Restaurimi: Para dhe Pas
Ky libërth i shkurtër përmban fotografi të marra para dhe pas restaurimit të shtëpisë së Babametove, një monument i kategorisë së parë në Gjirokastër, i cili u restaurua nga CHwB në 2012-2013 dhe është shndërruar në hostel dhe qendër kulturore. › Shkarkoni (pdf, 4.00 MB)
Publikimet e fundit