Artizanët & Pazari

Artizanët & Pazari
Gjirokastra ka qënë dhe mbetet një burim frymëzimi për udhëtarë, artistë e turistë të shumtë.

Këto broshura edukuese informojnë mbi këtë artizanet e pazarit dhe për pasionin e tyre për zejet tradicionale. › Shkarkoni (pdf, 550.84 KB)
Publikimet e fundit