“Artizanët e Krujës”

“Artizanët e Krujës”
“Artizanët e Krujës” është një projekt i zbatuar nga Trashëgimia Kulturore pa Kufij – Shqipëri (CHwB Albania) dhe i financuar nga Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (AADF) që synon rijetëzimin e sektorit të artizanatit në Pazarin e Krujës. › Shkarkoni (pdf, 4.72 MB)
Publikimet e fundit