ekakusheka_featured_460x270
  Koleksioni “ E Ka Kush e Ka” synon që nëpërmjet një seri libërthash dhe lojërash të përfshijë fëmijë...› Lexoni më shumë
camps_featured_460x270
Shpallja e Kampeve Rajonale të Restaurimit për vitin 2019! Kampet Rajonale të Restaurimit të organizuara nga CHwB – Shqipëri,...› Lexoni më shumë
img_4909-conducting-a-rapid-assessment-around-gjirokastra
Ndihma e Parë për Kulturën në Ballkan (B+CARE) është rezultat i partneritetit mes Trashëgimisë Kulturore pa Kufij – Shqipëri...› Lexoni më shumë
roof 9
Shqipëria ka një fond të pabesueshëm të trashëgimisë kulturore të ndërtuar. Vetëm lista e Siteve të Trashëgimisë Kulturore Botërore...› Lexoni më shumë
GJIROKASTRA – Një udhëtim nëpër kulturë
Përjetoni Gjirokastrën, sitin UNESCO, duke ndjekur gjurmët e atyre që e bënë këtë qytet të paharrueshëm!

Shijoni një udhëtim nëpër kulturë, në 5 itinerare që do ju prezantojnë me njerëzit, historinë, monumentet e qytetit e shumë më shumë.
› Shkarkoni (pdf, 8.20 MB)
Trashëgimia jomateriale
Gjirokastra ka qënë dhe mbetet një burim frymëzimi për udhëtarë, artistë e turistë të shumtë.

Këto broshura edukuese informojnë mbi këtë shkrirje historishë, artizanësh e trashegimie kulturore që e bëjnë Gjirokastrën kaq të mrekullueshme. › Shkarkoni (pdf, 629.70 KB)
Artizanët & Pazari
Gjirokastra ka qënë dhe mbetet një burim frymëzimi për udhëtarë, artistë e turistë të shumtë.

Këto broshura edukuese informojnë mbi këtë artizanet e pazarit dhe për pasionin e tyre për zejet tradicionale. › Shkarkoni (pdf, 550.84 KB)